ფაილი:Escut de València.svg

ხასჷლაშ დინორე შხვა ნინაშა ვა რე ხემიოლი.
ვიკიპედიაშე

ორიგინალი ფაილი(SVG ფაილი, ნომინალურო 892 × 1,337 პიქსელი, ფაილიშ ზჷმა: 259 კბ)

თე ფაილი რე Wikimedia Commons-შე დო შილებე გჷმორნაფილქ იჸუას შხვა პროექტეფს. თეშ ეჭარუა ფაილიშ ეჭარუაშ ხასჷლა თუდო რე მოჩამილი.

რეზიუმე

ეჭარუა
Català: Escut de València (comarca de València, País Valencià): «Escut caironat. En camp d'or, quatre pals de gules. Al timbre, corona reial oberta, tradicional al Regne de València. Per cimera, el rat penat, de sable. Acostat, l'escut, de dues eles d'or coronades, i envoltat per dues branques de llorer, de sinople, encreuades per la base i lligades amb un llaç.» L'escut està dibuixat amb la forma de cairó i la corona que hi apareix en els annexos II dels decrets 116/1994, de 21 de juny, i 72/2015, de 15 de maig, del Govern Valencià. Els elements exteriors (ratpenat, eles i branques de llorer) han estat dibuixats basant-se en els escuts que hi apareixen a la medalla de la ciutat, a la sala de plens de l'Ajuntament, en alguns rebosters i en altres elements de la ciutat. Els colors són els que hi apareixen a l'annex IV del Decret 72/2015, de 15 de maig.
Español: Escudo de València (Comunitat Valenciana, España): «En escudo cuadrado apoyado sobre uno de sus vértices, campo de oro con cuatro bastones de gules, dos eles coronadas como sostenes y dos ramas de laurel que se cruzan en la parte inferior. Al timbre, corona real abierta surmontada de un murciélago, visto de frente y con las alas extendidas, de sable.» El escudo está dibujado con la forma de cairó y la corona que aparece en los anexos II de los decretos 116/1994, de 21 de junio, y 72/2015, de 15 de mayo, del Gobierno Valenciano. Los elementos exteriores (murciélago, eles y ramas de laurel) han sido dibujados basándose en los escudos que aparecen en la medalla de la ciudad, en el salón de plenos del Ayuntamiento, en algunos rebosteros y en otros elementos de la ciudad. Los colores son los que se indican en el anexo IV del Decreto 72/2015, de 15 de mayo.
English: Coat of arms of València, Valencian Community, Spain.
თარიღი
წყუ Original or elements in public domini & პირადი ნახანდი
ავტორი Macondo
ალობა:
(ფაილიშ კინე გიმორინაფა)
პირადი ნახანდი

ლიცენზირაფა

მე, ამ ნამუშევარზე საავტორო უფლებების მფლობელი, ვაქვეყნებ მას შემდეგი ლიცენზიით:
w:en:Creative Commons
ავტორიშ მეწურაფა კჷნ მანგი პიჯალეფით გობჟინაფა
This file is licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
თქვა დუდიშულო შეილებჷნა:
  • ნახანდიშ გობჟინაფა – ნახანდიშ კოპირაფა, გობჟინაფა დო გჷნოჩამა.
  • დორსხილეფიშ აკოქიმინუა – ნახანდიშ გიშათინუა
გეჸვენჯი პიჯალეფით:
  • ავტორიშ მეწურაფა – თქვა წყუშ აკმაქიმინალი მეუწურუათ ოკო თი შარათ, მუჭოთ დარინუ ავტორქ ვარდა საავტორო ნებეფიშ მაღვენჯიქ. მარა ვართ თეშ, ითამ წყუშ ავტორქ ალობა მერჩეს თქვა ვარდა ალობა მეჩჷ თქვანიშით აკოქიმინელჷ ნოწარმუს.
  • კჷნ მანგი პიჯალეფით გობჟინაფა – დო თქვა ქოთირანთ, ვარ-და გჷთმაჭყანთ ახალ ნახანდის თე ნახანდიშ გჷმორინაფათ-და, თქვა გიღჷნა ნება თინა გაბჟინუათ კჷნ თი ვარ-და ომანგე ლიცენზიათ, ნამუშჷთ იბჟინუაფჷ წყუ.
Insignia ეს გამოსახულება არის დროშა, გერბი, ბეჭედი ან განმასხვავებელი ნიშანი. ამგვარი სიმბოლოების გამოყენება შეზღუდულია მრავალ ქვეყანაში. ამგვარი შეზღუდვები შეიძლება მოქმედებდნენ ლიცენზირების მიუხედავად.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
Coat of arms of València (Valencian Community, Spain)

coat of arms of Valencia ინგლისური

source of file ინგლისური

original creation by uploader ინგლისური

MIME type ინგლისური

image/svg+xml

ფაილიშ ისტორია

ქიგუნჭირით რიცხვის/ბორჯის თიშო, ნამჷ-და ქოძირათ ფაილი თი რედაქციათ, ნამუ რედაქციას თი რიცხვის/ბორჯის რდუნ.

რიცხუ/ბორჯიჭკუდიგონზჷმილაფეფიმახვარებუკომენტარი
მიმალი14:02, 24 მარაშინათუთა 2019ჭკუდი 14:02, 24 მარაშინათუთა 2019-შო რინელჷ ვერსიაშო892 × 1,337 (259 კბ)Macondocolors
11:47, 4 მარაშინათუთა 2019ჭკუდი 11:47, 4 მარაშინათუთა 2019-შო რინელჷ ვერსიაშო892 × 1,337 (259 კბ)MacondoUser created page with UploadWizard

გეჸვენჯი ხასჷლა გჷმირინუანს თე ფაილს:

ფაილიშ გლობალური გჷმორინაფა

თე ფაილი გჷმირინუაფუ გეჸვენჯი ვიკეფს:

ქოძირით, თე ფაილიშ გლობალური გიმორინაფა.

მეტამუნაჩემეფი